Portálkapu  |   Hírek  |   Rendezvények  |   LogCenter  |   Karrier  |   Tudakozó 
Főoldal  |  HU  |  EN
Fuvarozz onlineonline fuvarozás, fuvar börze, licitálás
A-AA+
Belépés
Felhasználó
Jelszó

 
Fuvarozóknak leírás
 

 

Költöztető

A költözés mindig nagyon stresszes esemény, de megfelelő tervezéssel és a jó költöztető kiválasztásával sok problémától megkímélhetjük magunkat.

A költöztető cégek általában három szinten kínálják szolgáltatásaikat. Vannak, akik a teljes költözés terhét, annak minden aspektusát magukra vállalják, így például a szétszerelés és a csomagolás sem minket terhel. Ezek a költöztetők általában még a költözéshez szükséges dobozokat is biztosítják.Eggyel olcsóbb költözést tesz lehetővé a középutas megoldás, amikor a költöztető csak a fel-, és lepakolást vállalják, minden más teendő ránk marad.

A fapados költözés esetén csak autót és sofőrt kapunk, vagy mi magunk béreljük a teherautót és biztosítjuk a sofőrt. Ebben az esetben mi gondoskodunk a dobozolásról, a be-, és kipakolásról egyaránt.

Ha a döntés megszületett és kiválasztottuk a számunkra megfelelő költözési módot, akkor következik a költöztető kiválasztása.

Sokat segít ebben a fuvarozzon.hu, hiszen rengeteg időt és pénzt spórolhatunk meg általa. A fuvarozók hívogatása és az ajánlatok begyűjtése helyett elegendő egyszer meghirdetni az igényünket fuvaraukció formájában, amire akár több száz fuvarozó fogja leadni licitjét. Innen már nincs is más dolgunk, mint a legszimpatikusabb ajánlatot elfogadni és túlesni a költözésen. Ne feledd utána minősíteni a költöztetőt, így segítve másokat is a jó választásban és jutalmazva a megbízható fuvarozót!

Indíts költözésedhez ingyenes aukciót és élvezd, ahogy a költöztetők versengenek megbízásodért!szállítás, fuvarozás online
© 2010 DLM Consulting - Fuvarozzon.hu - Minden jog fenntartva