Portálkapu  |   Hírek  |   Rendezvények  |   LogCenter  |   Karrier  |   Tudakozó 
Főoldal  |  HU  |  EN
Fuvarozz onlineonline fuvarozás, fuvar börze, licitálás
A-AA+
Belépés
Felhasználó
Jelszó

 
Fuvarozóknak leírás
 

 

Mi a fuvarozzon.hu?

A fuvarozzon.hu az első teljes körű lakossági és vállalati online fuvarbörze. Embereket köt össze: olyanokat, akik szállíttatni szeretnének, azokkal, akik szállítanak. Megrendelőket, akik aukció formájában meghirdetik igényeiket; fuvarozókat, akik egymásra licitálva a legjobb ajánlattal elnyerhetik az üzletet.

 Speditőr vagyok, miért jó ez nekem?

A fuvarozzon.hu ingyenes hozzáférést ad minden speditőr számára az összes meghirdetett aukcióhoz, illetve ha most regisztrál a bevezető időszakban 1 évig költségmentesen és korlátlanul indíthat aukciót is. A meghirdetett aukciókra több száz, minden egyes fuvarja kapcsán minősített fuvarozó licitálhat.

 Elégedett vagyok a mostani fuvarozóimmal. Miért keresnék másokat?

A válság után ismét teljes kapacitással működnek a gyárak, miközben a fuvarozók egy része az elmúlt években kénytelen volt feladni vállalkozását a kereslet hanyatlása miatt. A felpörgött kereslet kiszolgálására olyan extra kapacitásra lesz szüksége, amelyet jelenlegi kapcsolathálóján keresztül nem feltétlen áll rendelkezésre.

Ilyen esetekre is kiváló megoldás a fuvarozzon.hu, ahol a megrendelésekért több fuvarozó is verseng egyszerre, akár meglévő partnereinél is jobb árat kínálva.

A megnövekedett kereslet kielégítéséhez tehát hatékonyabban kell a jelenleg rendelkezésre álló fuvarkapacitásokat kihasználni. A fuvarozzon.hu minden aukció mellé kiegészítő fuvarokat is ajánl, így biztosítva lehetőséget a magasabb raktérkihasználtságra, ezáltal a nagyobb profitra és a környezetvédelemre.

 Érdekel a környezetvédelem, miért lesz a fuvarozzon.hu miatt tisztább a levegő?

A statisztikák szerint legtöbbször félig üres tehergépkocsik róják az utakat. A fuvarozzon.hu által kínált kiegészítő fuvarokkal egy menetben több igényt is ki lehet szolgálni, így csökkentve a felesleges utak során levegőbe pöfékelt szén-dioxid kibocsátást. Angliában egy hasonló elven működő rendszer segítségével az elmúlt 2 évben, több mint 13 millió km, a fuvarozó számára az alacsony kihasználtság miatt veszteséget termelő teherautó futásteljesítményt sikerült megspórolni, így a teljes angol gazdaság káros-anyag kibocsátását 1 százalékkal sikerült csökkenteni.

Tetszik. Hol tudok regisztrálni?

A regisztráció ingyenes és csak 2 percbe telik. Egyszerűen kattintson erre a linkre: www.fuvarozzon.hu.

szállítás, fuvarozás online
© 2010 DLM Consulting - Fuvarozzon.hu - Minden jog fenntartva