Portálkapu  |   Hírek  |   Rendezvények  |   LogCenter  |   Karrier  |   Tudakozó 
Főoldal  |  HU  |  EN
Fuvarozz onlineonline fuvarozás, fuvar börze, licitálás
A-AA+
Belépés
Felhasználó
Jelszó

 
Fuvarozóknak leírás
 

 

Mi a fuvarozzon.hu?

A fuvarozzon.hu az első teljes körű lakossági és vállalati online fuvarbörze. Embereket köt össze: olyanokat, akik szállíttatni szeretnének valamit, azokkal, akik szívesen elszállítják azt. Megrendelőket, akik aukció formájában meghirdetik igényeiket; fuvarozókat, akik egymásra licitálva a legjobb ajánlattal elnyerhetik az üzletet.

 Fuvarozó vagyok, miért jó ez nekem?

A fuvarozzon.hu ingyenes hozzáférést ad minden fuvarozó és költöztető számára az összes meghirdetett aukcióhoz. Mindenki egyenlő esélyekkel, szabadon licitálhat egy-egy munkára. Díjat kizárólag a nyertes aukciók után kell fizetni, sőt a bevezető időszakban még az elnyert munkák után sem kérünk pénzt. A fuvarbörze rendszere az elnyert munka mellé további útba eső fuvarokat is ajánl, így a teherautók kapacitását jobban ki lehet használni és ezáltal nagyobb profitot lehet elérni.

A sikeresen lezárt üzlet után a két fél minősíti egymást, így a kitűnő munkát végző, profi vállalkozók kitűnhetnek az átlagból. A jó minősítéssel rendelkező fuvarozók a jövőben nagyobb eséllyel nyernek el újabb aukciókat, akár magasabb áron is.

Érdekel a környezetvédelem, miért lesz a fuvarozzon.hu miatt tisztább a levegő?

A statisztikák szerint legtöbbször félig üres tehergépkocsik róják az utakat. A fuvarozzon.hu által kínált kiegészítő fuvarokkal egy menetben több igényt is ki lehet szolgálni, így csökkentve a felesleges utak során levegőbe pöfékelt szén-dioxid kibocsátást. Angliában egy hasonló elven működő rendszer segítségével az elmúlt 2 évben, több mint 13 millió km, a fuvarozó számára az alacsony kihasználtság miatt veszteséget termelő teherautó futásteljesítményt sikerült megspórolni, így a teljes angol gazdaság káros-anyag kibocsátását 1 százalékkal sikerült csökkenteni.

Hogyan értesülök az új aukciókról?

A regisztrációkor megadott földrajzi területen és fuvar kategóriákban kihirdetett új aukciókról ingyenesen, e-mailben értesülnek a fuvarozók.

Tetszik. Hol tudok regisztrálni?

A regisztráció ingyenes és csak 2 percbe telik. Egyszerűen kattintson erre a linkre: www.fuvarozzon.hu.

szállítás, fuvarozás online
© 2010 DLM Consulting - Fuvarozzon.hu - Minden jog fenntartva