Portálkapu  |   Hírek  |   Rendezvények  |   LogCenter  |   Karrier  |   Tudakozó 
Főoldal  |  HU  |  EN
Fuvarozz onlineonline fuvarozás, fuvar börze, licitálás
A-AA+
Belépés
Felhasználó
Jelszó

 
Fuvarozóknak leírás
 

 

Olcsó nemzetközi szállítás

Mindenki tisztában van azzal, hogy egy nemzetközi szállítás bonyolult lehet, sok gondot okozhat, de ennek ellenére valamilyen módon meg kell birkóznunk vele. Tehát a nemzetközi szállítás megoldása fejfájást okoz. Vagy mégsem? A fuvarozzon.hu az egész nemzetközi szállítás folyamatát könnyebbé teszi, akár egy normál költözést belföldön. Mindezt a több száz nemzetközi szállítmányozó segítségével, amely a fuvarozzon.hu online fuvarbörze tagja. Bár túlzásnak tűnhet, de mi tényleg megtaláljuk a legjobb európai szállítmányozási cégeket, amilyen gyorsan csak lehet!

A fuvarozzon.hu fuvarbörzén keresztül a nemzetközi szállítmányozási munkák listázása gyors és kényelmes. Csak az áru felvételének helyére, a célállomásra, a szállítandó dolgok listájára és egy időbeosztásra van szükség és már kezdődhet is a dolog. Így segít a fuvarozzon.hu abban, hogy jelentős időt és pénzt takaríts meg! Amint elindítottad aukciódat, ingyenes és versenyképes ajánlatokat fogsz kapni nemzetközi szállítmányozási cégektől, akik majd a megbízásodért versengenek.

Olyan tapasztalt nemzetközi szállítmányozó cégek fognak egymás ellen versengeni kegyeidért, akik pontosan ismerik az előírásokat. Nincs szükség a régi számológép leporolására és az ÁFA, a biztosítás vagy a plusz szállítási költségek kiszámolására.

Dicsekedj ezzel a barátaidnak, családtagjaidnak vagy munkatársaidnak, miközben mellékesen említsd meg, hogy milyen sok pénzt spóroltál meg a fuvarozzon.hu segítségével!
szállítás, fuvarozás online
© 2010 DLM Consulting - Fuvarozzon.hu - Minden jog fenntartva