Portálkapu  |   Hírek  |   Rendezvények  |   LogCenter  |   Karrier  |   Tudakozó 
Főoldal  |  HU  |  EN
Fuvarozz onlineonline fuvarozás, fuvar börze, licitálás
A-AA+
Belépés
Felhasználó
Jelszó

 
Fuvarozóknak leírás
 

 

Olcsó autószállítás

Találni egy autószállítmányozó céget nem mindig egyszerű feladat, számos olyan dolog van, amit figyelembe kell vennünk.

Az első kérdés, hogy mikorra szeretnénk a szállítást kiviteleztetni. Pár napba is beletelhet, mire találunk egy szállítót.


A második kérdés az, hogy milyen szolgáltatásokra van szükségünk. Ha a legfontosabb szempont számunkra az alacsony ár, akkor talán egy olyan szállítmányozó céget kell keresnünk, ahol az autónkat több más autó mellé teszik fel, így a költségek megoszlanak több megrendelő között. Az egyetlen autó szállítására alkalmas trélereket általában sürgős szállításoknál szokták igénybe venni, habár ha egyszerre csak egy autót szeretnénk szállítani, akkor magasabb díjra számítsunk. A több autó szállítására alkalmas trélerek egyszerre több autót szállítanak, így a szállítás lassabb, de ugyanakkor alacsonyabb szállítási díjjal számolhatunk.


Amint eldöntöttük, hogy milyen szolgáltatásra van szükségünk, már csak egy szállító céget kell választanunk. Ez az a pont, ahol a fuvarozzon.hu segítséget nyújt. Segítségünkkel olyan szállító cégektől kaphatsz ajánlatokat, amelyek a megbízásodért versengenek majd. Alaposan nézzünk utána az általunk választani kívánt cég értékelésének, különösképp figyelve az általuk kínált biztosításokra!


Mielőtt átadjuk az autót szállításra, előkészületeket kell tennünk. Ellenőrizzük és dokumentáljuk az autón már létező sérüléseket. Emellett, szedjük ki az autóból a személyes dolgainkat.

szállítás, fuvarozás online
© 2010 DLM Consulting - Fuvarozzon.hu - Minden jog fenntartva